torsdag 1 augusti 2013

Tisdagens äventyr

När man inte har mycket tid kvar av sommaren och får fel i huvve när man näst intill utsätts för mobbning på arbetsplatsen så är det skönt med lediga dagar när man får åka iväg och helt slappna av, som i tisdags. 

Vi började vårt äventyr med att stiga upp tidigt för att hinna med 9.30 färjan från Långnäs till Kökar. Problemet var bara att det inte gick någon den tiden, så då fick vi lov att hitta ett café så vi kunde få frulle i magen och vänta på färjan som gick kl. 12. Väl på färjan fördrev vi tiden med att spela kort, störa oss på färjans café och med att äta. Igen. 
Moa och Anna på färjan.

Från färjeläget fick vi privat båtskjuts till havspaviljongen där vi spelade minigolf och åt urgod mat. De tyckte nog kanske vi var lite tokiga som kom ända från Eckerö till Kökar för att spela minigolf, men det är vi väl också antar jag. Det är roligare på det viset. 
Sen fick vi skjuts tillbaka med båt till färjan, där vi skrattade, spelade kort och åt godis så det stod ut genom öronen. Så skönt att vara borta hela dagen, även om man blev ganska slut att vara utomhus och till sjöss hela dagen. Tack för i tisdags cheyor!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar